Інгредієнти:
Тісто:
– Борошно 1,5 склянки-210гр.
– Яйце 1 шт.
– Рослинна олія-2,5 ст.ложки
– Трохи менше половини склянки підсоленої холодної води.
Начинка:
– Фарш
– Цибуля
– Сіль
– Спеції
Для змащення чебуречків – яйце, сир, зелень
Приготування: Борошно просіяти і перемішати з яйцем до утворення розсипчастої маси, влити рослинну олію і знову все перемішати. Поступово додати підсолену воду і вимісити поки тісто не стане гладким і мягким. Завернути в харчову плівку і відправити на 2 години в холодильник. Цибулю подрібнити в блендері або натерти на тертці та змішати з фаршем, додати сіль, спеції.
Далі ліпимо з тіста і фаршу наші чебуречки, заліплюємо їх за допомогою вилки. Викласти чебуреки на деко, застелене пергаментом. Натерти сир, збити яйце. Змазати збитим яйцем, присипати тертим сиром і зеленню. Щільно прикрити деко фольгою. Візьміть до уваги, фольга не повинна торкатися чебуреків, інакше прилипне. Випікати перші 15 хвилин з фольгою, потім фольгу зняти і випікати вже без неї ще 15 хвилин.
Ммм, треба спробувати ці чебуречки