Оякодон (японський омлет з рисом і куркою)

Оякодон (японський омлет з рисом і куркою)Інгредієнти:

Філе куряче – 300 г
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Рис – ½ склянки
Яйця курячі – 3 шт.
Соус соєвий – 6 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.


Приготування:

1. Зваріть рис.
2. Починаємо готувати омлет. Виливаємо на сковороду 6 столових ложок соєвого соусу.
3. Ріжемо цибулю на дві половинки, нарізаємо тонкими півкільцями і кладемо в сковороду. Зверху посипаємо цукром.
4. Сковороду  ставимо на вогонь між середнім і сильним. Чекаємо, поки соус починає закипати і викладаємо туди порізане на невеликі  шматочки куряче філе.
5.  Коли м’ясо птиці побіліє з одного боку, перевертаємо м’ясо і чекаємо хвилини дві. Куряче філе готується  швидко.
6. Яйця збиваємо виделкою в однорідну суміш, як для омлету, і виливаємо в сковороду. Накриваємо кришкою і доводимо до готовності.

Залишити відповідь