Хрустка закуска з лаваша

Хрустка закуска з лавашаПропонуємо ознайомитись з рецептом дуже смачного і корисного лаваша.
Інгредієнти: 2 тонких лаваша, 2 солоні огірки, 300 грамів капусти, 1 маленька цибулина, 1 середня морква, 4 столові ложки рослинної олії, майонез за смаком, сіль

Приготування:
Капусту натираємо на тертці або тоненько шаткуємо ножем. Моркву чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви. Так само натираємо на терці солоні огірки прямо зі шкіркою – після такої терки вона не буде жорсткою. Ріжемо цибулю. Обшпарюємо її окропом і зливаємо воду через пару хвилин – так гіркота пропаде, а хруст залишиться. Капусту, моркву, огірки, цибулю злегка заправляємо майонезом. На перший лаваш викладаємо половину начинки, змащуємо ще трохи майонезом і солимо.
Звертаємо в рулет. Його вже можна просто нарізати і їсти. Але є набагато  кращий варіант. Розігріваємо сковороду на сильному вогні з невеликою кількістю рослинної олії. Через пару хвилин викладаємо порізані рулети «швом» вниз. Обсмажуємо з кожного боку також на великому вогні  по 2 хвилини. За цей час лаваш набуде апетитного вигляду і чудового смаку, а овочі в начинці не встигнуть протушитися і залишаться хрусткими.

Залишити відповідь